İnternet denen deryanın en güzel yanlarından biri de bu bence:Hayatı daha da kolaylaştıran bilgilere kolayca ulaşabilmek :)
Özellikle mutfak ve temizlik konusunda hassas olup tembel olanlar için çok pratik bir yol varmış biraz önce keşfettiğim.(hikayedeki ana karakter ben oluyorum bu arada :) )
Kullandığınız tost makinesi ızgaranızın üzerine, işiniz bitip fişini çektikten sonra ıslatılmış 2-3 kat kağıt peçete koyun ve fişi çektikten sonra kalan ısı ile birlikte peçetenin ızgaranızı kendi kendine temizlemesini güzelce seyredin :) Hem buharla temizlemiş oluyorsunuz hem de ovalamakla falan uğraşmıyorsunuz. Izgara soğuduktan sonra da kuru bez ile silerseniz de bir sonraki pişirme için hazır ve nazır ızgaranız oluyor :)
Haber kaynağım burada . Bir göz atmak isteyebilirsiniz.
İyi seyirler :)
Bu harika bir püf noktası benim için :) Paylaşım için teşekkürler
YanıtlaSilsevgiler