18 Ocak 2012 Çarşamba

RUSSIAN RED

Russian Red, 2008 yılında İspanya’da kurulmuş ve kısa zamanda büyük başarılar elde etmiş bir hatun kişi. Lourdes’in naif ve kırılgan bir ses tonu var ve şarkılarının güzelliğini ön plana çıkaran da bu özelliği. Şarkılarının dili İngilizce.
Russian Red ile tanışmam çok kısa bir süre önce oldu,o da bir arkadaşım sayesinde. 13 Ocak’ta Garaj İstanbul’da bir konser vermeye gelmiş ve arkadaşım da Radyo Eksen’den kazandığı bileti benimle paylaştı ve beraber İstiklal yollarına koyulduk.
Genellikle şarkılarını bilmediğim gruplar ya da yorumcuların konserlerinden pek zevk almam fakat Lourdes sesi ve şarkılarıyla beni konsere bağladı ve çok iyi vakit geçirdim.
Bu deneyimimi sizinle de paylaşmak için aşağıya resmi sitesini ve konserden çektiğim birkaç fotoğrafı ekliyorum. Umarım siz de beğenirsiniz.
Bu arada benim yeni haberdar olduğuma bakmayın, hatırı sayılır bir  hayran kitlesine sahip ülkemizde ve dünyada. Bir de dipnot: Aldığım duyumlara göre bu sene Eurovision'da İspanya'yı temsil edecekmiş:) ne mutlu:)
İyi seyirler...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder